Vila Viniteca és una de les distribuïdores de vins fins més importants d’Europa. Fundada a Barcelona el 1932, compta amb delegacions pròpies a Catalunya i Madrid, des d’on atén una àmplia cartera de clients nacionals i internacionals. A més, les seves botigues són tot un referent i un punt de trobada per als amants del vi i de la gastronomia.

En els últims anys, com a part del procés de transformació digital del negoci, han posat en marxa un pla de sistemes que permetrà adaptar les seves noves necessitats basades en una infraestructura non stop i escalable.

Vila Viniteca ha confiat en l’experiència de Click-IT perquè li proporcioni l’assessorament necessari i així garantir que la seva infraestructura de xarxa és flexible i segura, assegurant el correcte desenvolupament del seu negoci.

Com a part del projecte, s’ha treballat conjuntament per a adaptar els seus sistemes de monitoratge, desenvolupant dashboards a mida (Zabbix & Grafana) que els permetran tenir integrats totes les dades de la salut de la seva plataforma.

El nostre equip especialitzat del N.O.C. 24×7 és l’encarregat de monitoritzar els sistemes de Vila Viniteca, garantint la seva disponibilitat i acompliment. Amb una disponibilitat els 365 dies de l’any, són els responsables de detectar i solucionar les incidències que sorgeixen de manera contínua. Una vegada resoltes, proposen millores que evitin que es tornin a repetir en el futur.