Serveis de Networking

per garantir les teves connexions

Anàlisi i optimització de xarxes cablejades i sense fils a fi d’aportar seguretat perimetral i robustesa en les comunicacions, eliminant colls d’ampolla i saturació.

En què consisteix?

El Networking comprèn tot el relatiu amb el disseny, la configuració, l’administració i el manteniment de xarxes i la seva infraestructura. Aquesta solució brinda a les empreses una xarxa sòlida, escalable i sempre accessible.

GERARD CIRIA

Networking Team Lead

En què podem ajudar-te

Àreas d’actividad

s

Seguretat perimetral

Amb l’ús de firewalls i switches d’última generació, el servei de seguretat perimetral estesa (SPA) identifica i bloqueja atacs externs i interns en la xarxa, gràcies a l’ús de sistemes de detecció d’intrusió (IDS) i sistemes de prevenció d’intrusions (IPS).

A través d’una auditoria de seguretat de xarxa, podem aïllar i segmentar els diferents recursos i serveis empresarials front ataquis.

Millora i comunicacions

Gestionem d’inici a fi projectes de migració de xarxa i canvi de tecnologia, dissenyant una solució per a la xarxa interna i externa, gestionant tant els dispositius de xarxa involucrats com els operadors de xarxa externs (ISP).

Auditoria i consultoria de xarxes

Aquesta ofereix una anàlisi exhaustiu de l’estat de la xarxa interna i externa, a fi d’eliminar bucles i colls d’ampolla, que generen lentitud i per tant pèrdua econòmica en qualsevol empresa.

Solucionis SD-WAN per a interconnectar seus i balanceig de càrrega amb les connexions a internet o entre seus amb els diferents operadors del mercat (ISP).

Xarxes Wifi

Implementació de xarxes wifi segures basades en protocols de xarxa 802.1X, amb certificat i autenticació RADIUS. 

Escalabilitat per a creixement orgànic i inorgànic gràcies a la creació de xarxes mesh i solucions cloud per a entorns wifi.

Connexions de xarxa eficients

Quins beneficis obté la teva empresa?

Les xarxes són les grans oblidades en la majoria d’empreses i no es valora la gran labor que exerceixen, perquè ens permeten connectar-nos globalment des de qualsevol punt del mapa avui dia. Sense elles no seria possible un creixement del negoci, ja que aquestes ens brinden connexió, rapidesa, robustesa i seguretat.

Conectivitat

Gràcies a les connexions de xarxa podem unir seus geogràficament llunyanes com una mateixa LAN. També implementem xarxes SAN i fibre channel en l’ús de cabines d’emmagatzematge.

}

Rapidesa

Comptar una xarxa ordenada i optimitzada que ens permet disposar de connexions a velocitats i temps de resposta gairebé immediats.

~

Robustesa

Els dispositius de xarxa deuen amb switches o firewalls en alta disponibilitat per a assegurar la continuació del negoci davant d’un problema elèctric o de comunicacions.

Seguretat

De res serveix tenir dos repositoris de còpies de seguretat si no existeix una xarxa segmentada mitjançant VLAN, un Firewall i polítiques d’accés per a bloquejar atacs maliciosos.

Necessites més informació?