LA NOSTRA HISTÒRIA

En aquests més de deu anys d’experiència, la nostra màxima sempre ha estat la de brindar als nostres clients solucions integrals òptimes que els ajudin a augmentar la seva productivitat, la qualitat del seu servei i, sobretot, que els permeti maximitzar la seva eficiència.

Nuestras oficinas

Centres operatius

Disposem de dos centres operatius des d’on oferim els nostres serveis: el primer, situat a Viladecans, ciutat de la província de Barcelona, i el segon, a Madrid, en el Paseo de la Castellana.

Anys d'experiència

Click-IT va ser fundada en 2008 per dos professionals especialitzats en sistemes de la informació. La tecnologia és la nostra passió i ens omple d’orgull pertànyer a un sector que pot canviar i millorar el món.

Partner tecnológico

Partner tecnològic

La varietat de clients que han confiat en la nostra empresa és molt àmplia. Sense importar el seu tamany, sector ni la seva localització geogràfica, ens comprometem amb el seu èxit i el seu creixement.

Uneix-te a la nostra família

Cerques un nou repte professional?

En Click-IT no som perfectes, però al llarg dels anys ens hem esforçat per crear un espai on les persones puguin sentir-se escoltades i segures.

Mira les nostres vacants i no dubtis en apuntar-te a la que creguis que encaixa més amb el teu perfil. També pots enviar-nos el teu CV si no trobes la que cerques. Tu tries!

Igualtat i Diversitat

Formació contínua

Promoció interna

Conciliació familiar

A

ADAPTACIÓ

Creiem que cada client/a és únic/a, per això oferim un servei íntegrament personalitzat, enfocat en les seves necessitats específiques.

Al llarg dels anys hem desenvolupat aliances amb els millors partners tecnològics que ens permeten donar resposta a cadascuna de les situacions.

C

CONSTÀNCIA

Adoptar una actitud resolutiva i de superació sempre ens permet obtenir els millors resultats.

Assumim que el món està en continu canvi i tenim clar que, per a poder adaptar-nos al futur, hem d’apostar per l’esforç i un aprenentatge constant.

P

PROXIMITAT

És la base de la relació amb els nostres clients. Oferim una relació directa, fonamentada en una escolta activa de les seves necessitats i problemes, atenem les seves inquietuds i treballem per a oferir un servei compromès i transparent.

Per a la nostra empresa, comptar amb la seva confiança és el més important.

Q

QUALITAT

En la nostra cerca de l’excel·lència, hem apostat per un equip multidisciplinari, amb certificacions IT en diferents àrees.

A més, millorem diàriament els nostres processos operatius amb la finalitat de ser més eficients i efectius, respectant els estàndards de qualitat ISO en tots els procediments interns de l’empresa i servint-nos de metodologies agile (Scrum, Kanban i Scrumban).

El nostre equip de Leads

Ens omple d’orgull comptar amb grans professionals que vetllen per la cohesió i el benestar de tota la família de Click-IT. Líders proactius i responsables, que apropen els nostres serveis i capacitats a clients de tot el món.