La UE estableix que un Estat membre assumeixi la Presidència del Consell de la Unió Europea durant sis mesos. Durant el 2023, va tocar el torn al nostre país de gestionar les tasques pròpies d’aquest Consell.

Aquesta gestió és a càrrec del Ministeri de la Presidència, Justícia i Relacions amb les Corts. Dins de les principals funcions del Ministeri hi ha l’assistència a les comissions delegades del Govern ia la Comissió General de Secretaris d’Estat, així com coordinacions interministerials.

La nostra participació es va materialitzar a l’Assistència Tècnica de les 27 reunions que es van realitzar des del juny fins al novembre del 2023. Per això, treballem en equip amb la Unitat de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions del Ministeri.

Principalment, vam posar en marxa una sèrie de tasques per auditar i assegurar el funcionament correcte de totes les xarxes i connexions.

Mesos abans d’iniciar les reunions, visitem tots els espais on es farien per preparar la posada en marxa del servei d’assistència tècnica, en un total de 22 localitzacions a tot Espanya.

Participar en un projecte d’alt nivell europeu ens il·lusionava i sens dubte l’experiència va ser excepcional. Vam treballar en equip amb grans empreses i professionals per estar a l’alçada de la tasca i gràcies a l’ardu treball, totes les reunions van ser un èxit.

Us convidem a veure el vídeo sobre la nostra participació ia conèixer més a fons aquest cas d’èxit.

Necessites ajuda per posar ordre a les xarxes i eliminar el típic coll d’ampolla? Vols descansar tranquil sabent que hi ha algú darrere aturant les incidències i monitoritzant el teu negoci perquè segueixi operatiu?

Doncs d’això en sabem (i ho fem amb centenars de clients).
Explica’ns com et podem ajudar.