La teva Infraestructura IT

sempre disponible

Garantim l’estabilitat, accessibilitat i optimització del teu entorn IT, perquè estigui alineat en tot moment amb l’estratègia i activitat de la teva empresa.

Garanteix la continuïtat del teu negoci

La infraestructura és la base sobre la qual descansen les operacions i el desenvolupament de la teva empresa (aplicacions de software, sistemes d’informació, comunicacions, etc.).

Perquè una empresa tingui una performance òptima, ha d’estar implementada per una infraestructura  IT correctament configurada, que li permetrà reduir els seus costos operatius i desplegar ràpidament les seves aplicacions.

CARLOS ANTÚNEZ

Infraestructure Team Lead

Integració de Sistemes

Àreas d’actividad

Cloud

Facilitem la implementació de noves tecnologies basades en el núvol, a través de solucions que abasten des de migracions i desplegaments segurs i a gran escala, fins a automatitzacions i integracions amb els sistemes actuals.

Backups

Oferim solucions de Backups de dades, per a garantir la seguretat de la informació de la teva empresa. Garantim la monitorització continua d’aquests, per a detectar i solucionar problemes. També t’ajudem a restablir els sistemes, dades i serveis en cas d’incidents.

Administració de Sistemes

Ens encarreguem d’implementar, configurar, mantenir i monitoritzar la teva infraestructura, garantint la seva seguretat i optimitzant els recursos necessaris per al desenvolupament de la teva activitat.

p

Consultoria tecnològica

A través d’una anàlisi dels sistemes i dispositius de l’empresa detectem vulnerabilitats en l’entorn i oferim solucions de millora. També analitzem els processos TIC per a optimitzar la seva eficiència operativa i buscar automatitzacions.

Optimitzem la teva infraestructura

Un servei integral per a la tranquil·litat del teu negoci

La nostra missió és proveir i executar solucions òptimes, que assegurin la disponibilitat i competitivitat de la teva infraestructura.

Dotem als nostres clients dels recursos tecnològics necessaris per a impulsar el teu negoci al següent nivell.

Manteniment i Emmagatzematge

Abastem des de migracions de servidors, així com manteniment de sistemes (On Premise i Cloud) per a garantir la seva fiabilitat i seguretat.

Administració de la seguretat

T’ajudem a implantar un Pla de Recuperació davant desastres (Disaster Recovery) en la teva empresa, creem i administrem Polítiques de Grup (GPOs) i altres polítiques de seguretat.

Virtualització

Som experts/es en la virtualització de servidors i cabines d’emmagatzematge, el que et permetrà reduir costos i disposar d’un entorn més eficient.

Cas d’èxit

La varietat de solucions que oferim als nostres clients és molt àmplia. En aquest cas, t’expliquem com implementem amb èxit la plataforma Office 365 en SALUT MENTAL CATALUNYA.

Caso de éxito: Salut Mental de Catalunya

Implementación de Office 365

Necessites més informació?