Casos d’èxit

MINISTERI DE LA PRESIDÈNCIA, JUSTÍCIA I RELACIONS AMB LES CORTS

Espanya va assumir la Presidència del Consell de la Unió Europea (PEUE) durant el 2023, presidint les reunions entre els estats membres de la UE durant 6 mesos, en les quals ens encarreguem de l’assistència tècnica de tots els cims.

HENKEL

Henkel és una empresa alemana fundada en 1876 que opera en tot el món amb innovacions, marques i tecnologies líders en tres àrees comercials: tecnologies adhesives, cura de la bellessa i bugaderia i cuidat de la llar.

AJUNTAMENT DE MARTORELL

Arran de la creixent ona de ciberatacs a diverses administracions públiques espanyoles durant aquesta pandèmia, l’Ajuntament de Martorell, va decidir abordar el projecte d’actualitzar, modernitzar i millorar la seguretat i eficiència dels seus sistemes de backups, conservant les seves dades al Cloud.

PRIVALIA

L’any 2018 Privalia va decidir posar en producció un servei de marketplace per a la web d’Espanya en el Cloud, en aquest cas utilitzant els serveis oferts per AWS. Per optimitzar les instàncies que donaven servei a aquest nou website, van confiar una vegada més en el nostre equip de sistemes.

SALUT MENTAL CATALUNYA

Davant la necessitat de disposar de sistemes d’informació i comunicació centralitzats, Salut Mental Catalunya va decidir sol·licitar suport a ClicK-IT per a dur a terme la implementació i migració de Microsoft 365, ajudant així a la seva transformació digital.

PEIX A CASA

Amb l’augment de la demanda a l’inici de la pandèmia, Peix a Casa va solicitar a Click-IT el desenvolupament d’una aplicació  que els permetés treure un llistat de totes les comandes que rebien i que imprimís les etiquetes d’aquests.