Notícies

Renovació de l’acord de col·laboració entre Click-IT i Privalia (Veepee)

Privalia (ara Veepee) i Click-IT renoven el seu acord de col·laboració, reforçant així una aliança que va néixer en 2013. L’empresa líder europea en ventes flash torna a confiar en el nostre equip tècnic, que s’encarregarà de mantenir i recolzar la seva infraestructura.

Recollida d'aliments solidària en Click-IT

Aquest mes de juliol vam posar en marxa una recollida d’aliments solidària en les nostres oficines en col·laboració amb el Banc dels Aliments de Barcelona i Càritas Interparroquial de Viladecans.

L'Hospital Beata María Ana reforça l'Àrea de Sistemes al costat de Click-IT

Click-IT es converteix en el nou partner tecnològic de l’Hospital Beata María Ana, oferint el suport necessari para d’incrementar la capacitat dels seus sistemes i optimitzar els processos d’informació interna.

Nou acord entre Vila Viniteca i Click-IT

Vila Viniteca ha confiat en Click-IT per a adaptar la seva infraestructura IT i afrontar el repte de digitalitzar tots els seus sistemes. El nostre equip del N.O.C. 24×7 monitorarà l’estat d’aquests per a garantir el seu correcte acompliment.

Un pas endavant per a la digitalització de l’Ajuntament de Palafolls

L’Ajuntament de Palafolls ha confiat en Click-IT com partner tecnològic perquè, durant els pròxims mesos, es duguin a terme diverses solucions que permetran optimitzar la seva infraestructura IT.

Comencem una nova etapa

En els últims anys, ens hem esforçat per a créixer com a empresa i com a professionals. Per a estar a l’altura de la nostra posició actual en el mercat, volem millorar la nostra imatge corporativa.

Arriba la revolució a Click-IT

Estrenem nova web! Apostant per un disseny més actual i intuïtiu, volem que els usuaris que la visitin coneguin quins valors ens representen, quins serveis oferim i els nostres coneixements.

 

Click-IT llança una campanya solidària interna per a col·laborar amb Asdivi.

El passat mes de desembre, vam voler aportar el nostre granet de sorra a Asdivi, una associació sense ànim de lucre de Viladecans que vela per la integració de persones amb diversitat funcional.

Nou conveni de col·laboració amb Club d’Atletisme Runners El Vendrell

Un any més, Click-IT ha decidit col·laborar amb el Club d’Atletisme Runners El Vendrell, convertint-se en un dels seus patrocinadors.

 

Uneix-te a la nostra newsletter!