L’Ajuntament de Palafolls ha confiat en Click-IT com a partner tecnològic perquè, durant els pròxims mesos, per dur a terme diverses solucions que permetran optimitzar la seva infraestructura IT.

Amb la finalitat d’aconseguir els objectius establerts pel consistori i el seu departament de IT, Click-IT aportarà la seva flexibilitat i experiència per a evolucionar els seus actuals sistemes a entorns més segurs, estables i escalables.

La digitalització de l’administració pública s’ha convertit en el gran repte a aconseguir des de fa anys. És indiscutible que, adaptant i evolucionant uns certs aspectes fonamentals, s’estalviaran costos i s’agilitzaran processos, arribant fins i tot a automatitzar-los. En definitiva, s’aconseguirà una administració molt més eficaç i eficient, sent el ciutadà el principal beneficiari d’aquest canvi.

Segons l’informe DESI (Índex d’Economia i Societat Digital) de 2020 publicat per la Comissió Europea, Espanya és uns dels països que ha experimentat els avanços més importants de la Unió Europea, fonamentalment en les àrees de Connectivitat, Integració de la Tecnologia i Serveis Públics Digitals. La realitat és que les administracions porten anys adoptant estratègies i plans d’acció que els permetran afrontar la transformació digital. I l’Ajuntament de Palafolls és un clar exemple d’aquest compromís.