SALUT MENTAL CATALUNYA

Salut Mental Catalunya és un moviment social que porta més de 25 anys representant, atenent i fent costat a les persones amb problemes de salut mental i a les seves famílies. A través de programes, protegeixen i defensen els seus drets, i contribueixen a crear una societat més inclusiva i igualitària.

El projecte:

En els últims anys, i amb motiu del creixement d’usuaris en l’entitat i del gran nombre d’àrees de què disposen, van prendre consciència dels problemes de comunicació i informació que havien aparegut.

D’entrada, la comunicació interna es produïa a través de diversos canals, la qual cosa comportava un risc de pèrdua d’informació. Al no disposar d’un sistema d’informació centralitzat, no existia un control complet i l’accés per part dels usuaris estava limitat. Això derivava en duplicació, pèrdua o absència de documents.

En el moment del projecte, la seva solució d’emmagatzematge de dades es basava en servidors On Premise, la capacitat dels quals acabava sent constantment insuficient. No sols incrementava el volum d’informació, ho feia també el control de còpies de seguretat.

La necessitat de tenir un major control sobre els sistemes d’informació i la infraestructura IT, els va impulsar a dur a terme una transformació digital. A aquest efecte, van confiar en Click-IT per a trobar la millor solució. El nostre equip de Infraestructure els va proposar la implementació de Microsoft 365, un conjunt integrat d’aplicacions i serveis que permet maximitzar la productivitat de tota l’empresa.

És important destacar que Office 365 aconsegueix oferir la flexibilitat d’escalar la infraestructura de qualsevol negoci ràpidament. També afavoreix la col·laboració i interacció entre usuaris, proporcionant-los accés directe 24×7.  Gràcies al seu control de versions, diversos equips poden treballar al mateix temps en un mateix document, evitant la duplicitat i pèrdua d’aquest. Finalment, els beneficis del seu emmagatzematge en el núvol són clars: major capacitat i seguretat dels documents que es pugen.

Tots aquests avantatges, convertien aquesta eina en la solució més adequada a la problemàtica que tenia Salut Mental Catalunya. L’equip de Click-IT va dur a terme una avaluació de l’entorn i els requisits necessaris, per a després efectuar la seva implementació, migració i administració.

Beneficis obtinguts

De nou, després de la implementació i en finalitzar aquest projecte, Salut Mental Catalunya va obtenir els següents beneficis:

   • Centralització de tota la informació i documentació de l’entitat.
   • Una millora de la comunicació interna a través d’eines com Teams, facilitant el treball en equip i entre diferents àrees.
   • Diferents punts d’accés i disponibilitat 24×7, garantint una manera de treballar més conciliadora.
   • Major seguretat en tota la informació.

Si vols conèixer més sobre els avantatges que ofereix Microsoft 365 i vols que un equip de professionals experts s’encarregui de la implantació, migració i suport, no dubtis a contactar amb nosaltres.