Renovació de l’acord de col·laboració entre Click-IT i Privalia (Veepee)

La unió entre Privalia (ara Veepee) i Click-IT arriba en 2013 amb un primer acord de col·laboració que busca donar una resposta més eficient als entorns operatius de l’empresa. Des de llavors, l’empresa líder europea en vendes flash ha continuat confiant en l’experiència del nostre equip i aquesta renovació torna a consolidar una relació que promet prolongar-se a llarg termini.

Com a part del nou acord, l’equip de DevOps i IT Suport de Click-IT donarà suport a l’actual departament de SRE de Veepee. Aquesta unió té com a objectiu mantenir i administrar la infraestructura subjacent de Veepee amb un rendiment, una disponibilitat i una fiabilitat fluida i sense interrupcions, procurant reduir i maximitzar els recursos necessaris per a això. A més de garantir un monitoratge complet del procés de desenvolupament i la infraestructura, donant el suport necessari davant qualsevol incidència o interrupció del servei.

Comptar amb un equip de DevOps, comença a ser una realitat cada vegada més estesa en les empreses. Entre els seus objectius, està el d’optimitzar els fluxos de treball de desenvolupament (màquines virtuals, scripts, contenidors, etc) i operacions, automatitzant tasques estàtiques o que porten molt temps. Són els encarregats d’impulsar un entorn de treball més col·laboratiu, flexible i adaptable. Els seus beneficis són més que evidents.