Recollida d’aliments solidària en Click-IT

La responsabilitat social forma part de l’ADN de Click-IT des que es va fundar en 2008. Sempre hem estat molt conscients de l’impacte que deixem com a empresa i com a persones en la societat. El nostre ànim de col·laborar amb els qui no disposen de grans facilitats ens motiva i ens mou.

A principis d’aquest mes duem a terme una recollida d’aliments en les nostres oficines destinada a aquelles famílies en situació de pobresa i vulnerabilitat social. En coordinació amb el Banc dels Aliments de Barcelona i Càritas Interparroquial de Viladecans, el nostre equip va fer gala de la solidaritat que els caracteritza i van aportar el seu granet de sorra a la campanya.

🎉 Estem molt feliços de poder anunciar que hem aconseguit recollir 176 kg d’aliments!

Després de la recollida, van ser donats a Càritas i seran distribuïts entre les més de trenta famílies que acudeixen setmanalment a la parròquia per a disposar d’aliments bàsics, com són l’arròs, els llegums o els cereals, i així poder cobrir les necessitats alimentàries de la seva família.

Des de Click-IT us animem a col·laborar en la mesura que sigui possible amb ells. I agraïm a aquelles persones que, de manera desinteressada, s’ofereixen com a voluntaris per a ajudar a aquelles persones que ho necessiten. La increïble labor que duen a terme en aquestes associacions mereix tot el reconeixement. Ells marquen la diferència.

YouTube video