Click-IT aposta per la Formació Professional Dual

Click-IT té un ferm compromís amb el talent jove i amb la formació contínua. Per això, des de fa anys aposta per la Formació Professional Dual, una modalitat que combina la formació acadèmica impartida en un centre educatiu amb la formació pràctica en empreses col·laboradores.

En aquest últim any, tres alumnes de l’Institut IES El Calamot van arribar a la nostra empresa per a poder desenvolupar les seves habilitats tècniques en el nostre departament de Service Desk. Després d’un any de formació, van passar a formar part d’aquesta gran família que és Click-IT.

En la imatge, Mario Pozo, Sergio Panadero i David Sarró.

“És necessari continuar treballant per a implantar cada vegada més aquesta modalitat. A més d’ajudar a donar resposta a les necessitats laborals de les empreses, ofereix una oportunitat d’inserció laboral als més joves, que poden complementar el seu aprenentatge en un entorn laboral real. Com a resultat, incrementen les seves possibilitats d’incorporar-se al mercat laboral, reduint així l’atur juvenil.”

Óscar Álvarez Moreno, General Manager de Click-IT

Des de Click-IT continuarem apostant per la promoció interna i promovent un ambient col·laboratiu, un plantejament que permet aflorar el talent existent en l’empresa. Estem orgullosos d’haver pogut contribuir a la formació de desenes de futurs professionals del sector, alguns dels quals ja formen part del nostre equip.