Click-IT llança una campanya solidària interna per a col·laborar amb Asdivi

El mes de desembre passat, vam voler aportar el nostre granet de sorra a Asdivi, una associació sense ànim de lucre de Viladecans que vela per la integració de persones amb diversitat funcional.

La responsabilitat social forma part de l’ADN de Click-IT des que es va fundar en 2008, i coneixent la situació de l’associació, no ens ho pensem dues vegades. Vam dur a terme un esdeveniment en línia per a recaptar fons entre tots els membres del nostre equip i ens vam posar en contacte amb l’associació per a conèixer de primera mà tots els serveis i activitats que ofereixen.

A Asdivi realitzen una increïble labor, que inclou el suport educacional, la promoció de la inserció laboral i la millora de la qualitat de vida per a les persones que formen part de l’associació. Una ajuda que d’una altra manera no rebrien.

Des de Click-IT animem a tot aquell que vulgui conèixer la seva missió i col·laborar amb l’entitat. Qualsevol ajuda, per petita que sigui, pot marcar la diferència per a ells. Junts per la diversitat!

Coneix-los!