REBEM LA VISITA DE CARLES RUIZ NOVELLA, ALCALDE DE VILADECANS, EN LES NOSTRES OFICINES

El passat 3 de desembre, vam tenir el plaer de rebre en les nostres oficines a Carles Ruiz Novella, alcalde de Viladecans des de 2005.

El municipi porta immers des de fa anys en un pla d’expansió logística i industrial, amb l’objectiu d’atreure a les empreses i diversificar l’activitat econòmica. A través de l’impuls de noves zones d’activitat i de diversos projectes, Viladecans ha experimentat un reconegut creixement en l’àmbit econòmic.

Important destacar la constant aposta de l’Ajuntament per la tecnologia, convertint-se en una ciutat pionera en matèria d’innovació. Sent Click-IT una empresa del sector IT i donada la nostra recent expansió a Madrid, Carles Ruiz, que sempre s’ha mostrat molt pròxim i compromès amb el benestar dels seus ciutadans i el desenvolupament de la ciutat, va venir a conèixer-nos i a felicitar-nos en persona per aquesta nova fita aconseguida.

Óscar Álvarez y Carles Ruiz

Óscar Álvarez Moreno, General Manager de Click-IT, i Carles Ruiz Novella, alcalde de Viladecans.

A Click-IT estem molt orgullosos de formar part d’aquesta ciutat, de contribuir a la seva economia i el seu progrés. I així continuarà sent.