L’Hospital Beata Maria Ana reforça la seva Àrea de Sistemes al costat de Click-IT

L’Hospital Beata Maria Ana, que es troba en un moment de creixement estructural, ha decidit reforçar la seva Àrea de Sistemes. Amb l’objectiu d’incrementar la seva capacitat i optimitzar els processos d’informació interna, l’hospital ha confiat en Click-IT com a nou partner tecnològic.

Com a experts en l’administració i manteniment de sistemes, la nostra màxima és garantir el correcte funcionament dels sistemes de l’hospital, així com mantenir els serveis actualitzats i sempre disponibles. Per a reforçar l’àrea, s’ha unit a l’hospital Luis Manuel López, que es converteix en el nou Responsable de Sistemes.

“La integració de Click-IT amb l’Hospital Beata Maria Ana forma part del pla de creixement del nostre centre i ens permetrà prioritzar en l’atenció sanitària, a més d’oferir-nos un gran suport a l’hora d’adaptar-nos a les necessitats dels nostres pacients i professionals, els qui podran gaudir de millores en la disponibilitat d’informació,” assegura Olga Ginés, Directora Gerent de l’hospital.

L’Hospital Beata María Ana porta més de 130 anys oferint assistència i cura hospitalària a aquells malalts en risc d’exclusió social. Ho fa des de diverses especialitats: medicina interna, pediatria, cirurgia general, traumatologia, oftalmologia, otorrinolanringologia, endocrinologia, reumatologia i dermatologia. Coneix la seva història aquí.

*En la imatge: Raúl Sardinero, tècnic de sistemes de HBMA, Gerard Ciria, tècnic de sistemes de Click-IT, Luis Manuel López, Responsable de Sistemes de HBMA, Carlos Antúnez, Responsable del Departament de Sistemes de Click-IT i Óscar Álvarez, General Manager de  Click-IT.