mesoestetic® Pharma Group, laboratori farmacèutic especialitzat en cosmètica i medicina estètica, porta més de 35 anys aportant confiança, claredat i rigor científic al món de la bellesa.

Des de la seva seu a Viladecans (Barcelona), dissenya tractaments anti-aging, anti-acne, de remodelació corporal, protecció solar i tractaments despigmentants, on és referent a nivell mundial.

Durant els últims anys, mesoestetic® destaca per la seva trajectòria de creixement i perspectives d’evolució, i és per això que la companyia continua mirant al futur i construint sobre els seus punts forts, aspirant continuar sent un referent. Per a fer això possible, el laboratori continua invertint en diferents àrees clau i, en el que a serveis informàtics es refereix, ha apostat per Click-IT, empresa que compta amb àmplia experiència en l’assistència tècnica a empreses.

Amb aquest nou acord, els nostres tècnics especialitzats en suport a l’usuari (Service Desk) oferiran a mesoestetic® suport en la gestió d’incidències, suport de microinformàtica (instal·lació i configuració de programari corporatiu, gestió de perifèrics de l’empresa, configuracions de VPN, entre altres) i atenció als usuaris.