Partners tecnològics

Oracle és l’empresa líder en oferir solucions per la gestió de bases de dades. Com a Oracle Gold Partner, ens servim de seva tecnologia per desenvolupar, optimitzar i implementar solucions a mida, tant en el Cloud com On Premise, que s’adapten a cada infraestructura.

Com a partners de Microsoft posem a disposició dels nostres clients els diferents programes i eines que ofereix el seu ecosistema. Assessorem i oferim la millor solució per cobrir les necessitats del seu projecte.

Veeam és líder en solucions de gestió de dades i còpies de seguretat per a cloud i físic. Sent partners de Veeam, podem comercialitzar i integrar la seva tecnologia, que garanteix la disponibilitat i protecció de les dades dels nostres clients.

NetApp és una empresa de referència a tot el món que ofereix serveis de dades en el cloud híbrid i de gestió de dades. Click-IT ha confiat des de fa anys en els sistemes i la tecnologia que ofereix NetApp, que garanteixen fiabilitat i rapidesa en l’emmagatzematge i la gestió de dades.

Bitdefender brinda productes de seguretat i intel·ligència sobre amenaces per a llars, empreses i els seus dispositius, xarxes i serveis en el cloud. Com a partners, sabem que podem oferir als nostres clients la tecnologia antivirus més valorada, amb una qualitat capdavantera a nivell mundial.

Click-IT forma part del Catàleg d’empreses i solucions de ciberseguretat elaborat per Incibe (Instituto Nacional de Ciberseguridad), com a empresa proveïdora de solucions, productes i serveis de ciberseguretat.

Incibe és l’organisme responsable del desenvolupament de la ciberseguretat i de la confiança digital de ciutadans i empreses.