Infrastructure & DevOps

INFRASTRUCTURE & DEVOPS

Perquè una empresa tingui una performance òptima, ha d’estar implementada per una infraestructura  IT correctament configurada. Des de Click-IT t’oferim un equip amb un ampli coneixement en aquest camp, capaç d’impulsar el teu negoci al següent nivell.
A més, comptem amb un equip de devops per a assessorar-te en el procés de migració de la teva plataforma on premise a un entorn 100% cloud o híbrid.

01

Infrastructure  

Confia’ns la salut de la teva infraestructura on premise. Els nostres clients únicament s’encarreguen d’explotar els serveis allotjats tant en el nostre propi CPD com en el seu datacenter. L’equip de Click-IT s’encarrega de mantenir els serveis actualitzats i sempre disponibles.

Fem tasques de manteniment preventiu per a assegurar el correcte funcionament dels sistemes en la seva organització.

02

Cloud & DevOps

 

Avui dia estem en un món digital basat en serveis en el cloud, per això Click-IT treballarà amb tu per a ajudar a la teva empresa a adaptar-se als canvis ràpidament, ja sigui en entorn On Premise, Cloud públic o Cloud híbrid. L’assessorem i proporcionem una transformació tecnològica al model Cloud. Treballem amb els principals proveïdors de serveis acompanyant al client en totes les fases del procés, des de l’inici del projecte en el disseny inicial, durant el desplegament i en el manteniment i l’explotació òptima de la solució.

Infrastructure as code (IaC)

L’equip de devops aprovisiona els entorns amb IaC, automatitzant tots els processos de desplegament tant en el cloud com en màquines virtuals.

CI/CD

Click-IT triarà les eines que millor s’adaptin al teu negoci, per a poder desenvolupar i implementar el teu codi. Generem pipelines adaptades a les teves necessitats.