LA NOSTRA HISTÒRIA

Fundada a l’any 2008 per dos professionals especialitzats en sistemes de la informació, Click-IT és expert en oferir serveis informàtics i de consultoria per a  empreses.

En aquests més de deu anys d’experiència, la nostra màxima sempre ha estat la de brindar als nostres clients solucions integrals òptimes que els ajudin a fer créixer la seva productivitat, la qualitat del seu servei i, sobretot, que els permeti maximitzar la seva eficiència. Per a aconseguir-ho, apostem per l’última tecnologia i per un talent multidisciplinari.

Disposem de tres centres operatius: dos situats a Viladecans, a la província de Barcelona, i un tercer a Madrid, en ple Passeig de la Castellana. Desde aquests oferim els nostres serveis a les principals ciutats del territori europeu.

Adaptació

Tenim la ferma creença que cada client és únic, és per això que oferim un servei íntegrament personalitzat, enfocat en les seves necessitats específiques. Al llarg dels anys em cultivat aliances amb els millors partners tecnològics, el que ens permet donar resposta a cada una de las situacions.

Proximitat

La base de la relació amb els nostres clients es la proximitat. Mantenim una relació directa, fonamentada en una escolta activa de les seves necessitats i problemes, atenem les seves preocupacions i treballem per oferir un servei compromès i transparent. Per a nosaltres, el més important es comptar amb la seva confiança.

Qualitat

En la nostra recerca de l’excel·lència, hem apostat per un equipo multidisciplinari, amb certificacions IT en diferents àrees.

També millorem a diari els nostres processos operatius, per tal de ser més eficients i efectius, respectant els estàndards de qualitat ISO en tots els processos interns de l’empresa, aplicant metodologies agile (Scrum, Kanban y Srumban).

Constància

Promoure una actitud resolutiva i de superació constant ens ha permès obtenir els millors resultats. Hem assumit que el món està permanentment en canvi i tenim clar que, per poder adaptar-nos al futur, hem de fomentar l’esforç i un aprenentatge continu.

A Click-IT entenem que la clau del nostre èxit resideix en el nostre gran equip. Ens considerem una família i valorem el talent, el compromís i, per damunt de tot, el treball en equip.

Equipo Click IT