Databases

ADMINISTRACIÓ I GESTIÓ DE BASES DE DADES

Click-IT compta amb més de 10 anys d’experiència assessorant els nostres clients i oferint un servei íntegre en el manteniment en tota mena de bases de dades, especialment en bases de dades Oracle. El nostre equip d’experts s’encarrega de la instal·lació, el manteniment, el tuning,  les còpies de seguretat i la recuperació de dades.

En Click-IT oferim un servei global amb 3 àrees de suport i manteniment que cobreixen totes les seves necessitats:

01

Suport reactiu

Atenem les consultes i donem resposta a les possibles incidències tècniques detectades i reportades pels nostres clients.

 

02

Manteniment preventiu

Accions i serveis destinats a mantenir l’entorn de producció del client estable, aconseguint la prevenció de problemes encara no detectats i reduint així els temps de resposta.

Una base de dades sense tuning pot ser lenta o consumir la memòria de l’equip innecessàriament. Click-IT s’encarrega d’optimitzar els diferents elements del servei, perquè la base de dades consumeixi només els recursos adequats, sense que es vegi afectada ni la velocitat de resposta ni l’ús de memòria en fer operacions sobre la base de dades.

Finalment, es duu a terme un manteniment continu i realitzem informes mensuals perquè el client tingui tota la informació al seu abast.

03
Manteniment Evolutiu

Ens encarreguem de mantenir al client informat sobre les últimes novetats del mercat perquè puguin disposar d’un sistema actualitzat.

  • Migracions i upgrades
  • Instal·lació d’actualitzacions de seguretat
  • Configuració de polítiques de backups, per a garantir la seguretat i restauració de bases de dades danyades.